6980005345, 2645072003 Νικιάνα, Λευκάδας
hero image
banner image

La casa di nonna
 


 

Το la casa di nonna είναι ένα συγκρότημα 16 δωματίων που βρίσκεται 7 χλμ εκτός της πόλης της Λευκάδας στον Επίσκοπο Νικιάνας.
Σε απόσταση 100 μ από το συγκρότημα θα βρείτε την οργανωμένη παραλία της Νικιάνας όπου μπορείτε να απολαύσετε το μπάνιο σας. Το la casa di nonna αποτελείται από 12 studios, 2 Γκαρσονιέρες και 2 Δυάρια. Όλα τα δωμάτια είναι σχεδιασμένα με μοναδικό ύφος, έχουν ιδιωτικά μπαλκόνια με μοναδική θέα στην θάλασσα.
Είναι εξοπλισμένα με όλες τις σύγχρονες ανέσεις (TV-AC-Ψυγείο-Κουζίνα) για να κάνουν την διαμονή σας αξέχαστη.

Η μοναδική θέα , η γαλήνη και το οικογενειακό περιβάλλον αποτελούν εγγύηση για την άνετη διαμονή σας.

 

ΠΑΡΟΧΕΣ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟΥ

 Υποδοχή
 Υπηρεσία δωματίων
 Υπηρεσία φάξ
 Ασύρματο Internet
 Χώρος στάθμευσης
 Μπαρ
 Πισίνα

 


 

ΠΩΣ ΝΑ ΕΡΘΕΤΕ

ΟΔΙΚΩΣ: Η Λευκάδα είναι το μοναδικό νησί που μπορείτε να προσεγγίσετε οδικώς  και απέχει 378 χλμ. από την Αθήνα και 420 χλμ. από την Θεσσαλονίκη. Καθημερινά εκτελούνται δρομολόγια με τα λεωφορεία του ΚΤΕΛ από και προς τη Λευκάδα.
Η υποθαλάσσια σήραγγα Πρεβέζης - Άκτιου καθιστά εύκολη την πρόσβαση στο νησί  από τη βορειοδυτική Ελλάδα αλλά και το λιμάνι της Ηγουμενίτσας από το οποίο απέχει 100 χλμ. Επίσης, η λειτουργία της γέφυρας Ρίου - Αντιρρίου διευκολύνει σημαντικά τη σύνδεση του νησιού με την υπόλοιπη Ελλάδα.
Το χωριό της Νικιάνας βρίσκεται 7 χλμ εκτός της πόλης της Λευκάδας στον παραλιακό δρόμο Λευκάδας-Νυδριού.

 

ΑΕΡΟΠΟΡΙΚΩΣ: Το διεθνές αεροδρόμιο του Ακτίου απέχει μόλις 18 χλμ. από την πόλη της Λευκάδας και εξυπηρετεί τους επισκέπτες του νησιού. Καθημερινά πραγματοποιούνται πτήσεις από το αεροδρόμιο των Σπάτων και της Θεσσαλονίκης. 
Την καλοκαιρινή περίοδο, από τον Απρίλιο έως και τον Οκτώβριο πραγματοποιούνται πτήσεις προς το Άκτιο και από πόλεις της Ευρώπης.